Photo
Ellen & Marijn
Lief Dagboek 2009
De eerste barbecue van het jaar / 21 maart 2009

Zaterdagmiddag belt Joris opeens op om te vragen of we zin hebben in een barbecue. Het is een mooie zonnige dag en al bijna lente, dus we gaan rond 17:00 naar Joris. Als we aankomen zijn de voorbereidingen in de keuken van Joris al in volle gang. Myrthe en ik gaan bij de buren kijken, waar Jorien de kinderen van een pannenkoek voorziet. Na een half uurtje, als Myrthe haar verlegenheid heeft overwonnen, eet Myrthe ook een pannenkoek. Vervolgens begint de barbecue, die ondanks de frisse en donkere avond toch erg goed bevalt. Rond 21:00 gaan we weer naar huis, want Myrthe is heel erg hard aan wat slaap toe (Daphne ligt al in de logeerkamer van Joris te slapen).

Een middagje naar de dierentuin / 15 maart 2009
Foto in Burger's Zoo

Op zondagmiddag gaan we naar Burgers' Zoo, de dierentuin van Arnhem. We gaan 's middags, en we kopen meteen een abonnement, zodat we vaker kunnen gaan. Omdat de weersverwachting niet erg positief is, hopen we dat het relatief rustig is. Als we echter bij de ingang aankomen, blijkt dat lelijk tegen te vallen, het is best wel druk. Gelukkig hebben we dankzij het abonnement niet meer de behoefte om alles te moeten zien.

We gaan, op verzoek van Myrthe, eerst even bij de giraffen kijken. Daarna lopen we redelijk snel door het overvolle Burgers' Ocean, en wandelen we door het nieuwe deel van de dierentuin, Rimba. Hier zien we de apen (die Myrthe ook erg leuk vindt) en de beren. Daarna verblijven we nog een geruime tijd in de speeltuin, waarna we via de apen en de olifanten weer naar de uitgang gaan.

Kristine heeft een webwinkel / 13 februari 2009
KM-Fashion

Kristine heeft sinds vandaag een webwinkel met de naam KM-Fashion. Door middel van deze website hoopt Kristine haar zelf ontworpen en zelf gemaakte, unieke riemen en tassen onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. En het is de bedoeling dat het assortiment in de toekomst verder uitgebreid wordt met slippers.

Jochem en Michiel hebben een webwinkel / 15 januari 2009
iRetail

Jochem en Michiel hebben een webwinkel met de naam iRetail. Deze webwinkel bestond al een tijdje, maar sinds kort is het assortiment uitgebreid. Een paar maanden geleden verkochten ze alleen nog maar de onvolprezen Hair Activator, maar sinds kort verkopen ze ook hoesjes en screen protectors voor de iPhone.

En dankzij de webwinkel van Jochem en Michiel heb ik nu aan de rechterkant van deze webpagina een rubriek met webwinkels gemaakt, speciaal voor webwinkels en andere commerciële activiteiten van vrienden.