Ellen & Marijn
Lief Dagboek 2011
Re-release van Ambeon - Fate of a Dreamer / 18 december 2011
Ambeon - Fate of a Dreamer

Nadat het album jaren niet of nauwelijks te verkrijgen was, is Ambeon - Fate of a Dreamer opnieuw uitgegeven. Deze keer zit er nog een tweede cd bij met bijzondere opnames. Dankzij de re-release heb ik het album eindelijk te pakken kunnen krijgen en vandaag luister ik het voor het eerst. Het blijft geweldige muziek!

Schilderij van Maria Huijben opgehangen / 8 december 2011
Maria Huijben - Andere Wereld

Vandaag heb ik het schilderij "Andere Wereld" van Maria Huijben opgehangen. Ik vind het een geweldig mooi en intrigerend schilderij en het hangt nu heel mooi in onze woonkamer.

Senseo-apparaat valt uit elkaar / 15 oktober 2011

Vandaag is er een onderdeel uit het Senseo-apparaat gevallen. Gelukkig lijkt de Senseo nog steeds te werken...

Gasland.nl gelanceerd / 1 oktober 2011

Mogelijk wordt er binnenkort in Nederland naar schalie-gas geboord. En toevallig heb ik niet lang geleden de documentaire Gasland over schalie-gas winning in de Verenigde Staten gezien. Ik ben dus lichtelijk verontrust over deze ontwikkelingen in Nederland. Om een overzicht te krijgen over de schalie-gas winning heb ik een (eerste opzet voor een) website Gasland.nl gemaakt en online gezet.

Nieuwjaarsborrel / 1 januari 2011

Oud en nieuw wordt door ons de laatste jaren wat minder uitbundig gevierd dan vroeger. Dat komt mede door de kinderen, die we 's nachts liever ongestoord laten slapen, wat betekent dat we met oud en nieuw thuis blijven. Om het nieuwe jaar toch feestelijk te beginnen, hebben Ellen en ik weer een nieuwjaarsborrel georganiseerd voor de vrienden uit Arnhem. Het is gezellig druk bij de borrel, en het is er bovendien gezellig.