Ellen & Marijn
De muziek van 2013

De favoriete muziek van Daphne is nog steeds K3 en Kinderen voor Kinderen. Myrthe vindt Kinderen voor Kinderen ook nog steeds leuk, maar zet ook graag andere muziek op, en dit jaar was dat vrij veel David Guetta (samen met Sia) en Bella & Lily. Ellen heeft weer veel naar Adele en The Script geluisterd (al kan dat ook komen omdat Myrthe dat vaak voor haar opzet). Ik luisterde dit jaar graag naar Iamthemorning, gevolgd door Unwoman, Eluveitie, Kim Boekbinder (The Impossible Girl) en Lahannya.

Begin dit jaar kwam ik de muziek van Iamthemorning tegen dankzij hun Kickstarter-project voor een tweede album. Ik vindt deze muziek zo bijzonder dat ik gelijk hun eerste album ~ heb gekocht, en een bijdrage aan het tweede album heb geleverd. Dit tweede album is er nog niet, maar al wel de ep Miscellany.

Dit jaar heb ik dankzij Last.fm ook voor het eerst muziek van Omnia gehoord. Deze muziek bevalt zo goed dat Ellen en ik in december naar een optreden van Omnia in de schouwburg van Lochem zijn geweest. Dat optreden was ook erg goed, en daar heb ik dan ook het album Musick and Poëtree gekocht.

01-01-2013 - 31-12-2013 / Marijn Hubert